
Kostky kandované pomerančové kůry. Proslazené kostky pomerančové kůry o velikosti 4 x 4 mm, světle oranžové barvy. Jako součást korpusů dodá biskupským chlebíčkům, štólám, velikonočním beránkům svou typickou, příjemně kořenitou vůni a chuť. Kromě toho má další možnosti využití například k dekorování v pekařské i cukrářské výrobě nebo při výrobě florentýnek.

Přípravek zajišťující jemnou střídku a zároveň velký a stabilní objem pekařských výrobků. Zlepšující pekařský přípravek, s obsahem ječné sladové mouky a sušené syrovátky. Ideální pro výrobu běžného a jemného pečiva. Díky němu budou mít výrobky pevnou a nadýchanou střídku a stabilní objem. Dávkuje se 1 % na hmotnost mouky.

Náplň s obsahem 40 % jahod do pekařských a cukrářských výrobků. Termostabilní ovocná směs obsahující viditelné kousky jahod. Dodá chuť léta koláčům, závinům, buchtám a výrobkům z listového a plundrového těsta. Svou výraznou červenou barvou a kousky ovoce ozdobí jako ovocná vrstva řezy, dorty a rolády. Díky roztíratelné konzistenci se s ní velmi dobře pracuje.

Ovocná směs sytě červené barvy ideální jako náplň. Ovocná, pasírovaná směs v sobě obsahuje jablka, borůvky a maliny. Má výraznou, tmavě červenou barvu. Je slazená fruktózou a sorbitolem a určena k dalšímu zpracování v potravinářském průmyslu, jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Na 100 g výrobku bylo použito 50 g ovoce.

Náplň s viditelnými kousky borůvek pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Termostabilní ovocná směs s obsahem borůvek 35 %. Svou tmavě fialovou barvou, chutí a vůní po lesních plodech a viditelnými plody borůvek ozdobí koláče a nejrůznější výrobky z listového či plundrového těsta v pekařské výrobě. Díky svému vzhledu najde využití i v cukrářské výrobě, v ovocných dezertech. Má roztíratelnou konzistenci, která zaručí snadné zpracování.

Borůvky v želé jsou vynikající ovocnou náplní vhodnou pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Díky jemné konzistenci a intenzivní chuti obohatí každý dezert či pečivo o svěží ovocné aroma a atraktivní vzhled. Balení: 6 kg.

Lahodná ovocná náplň. Svěží, sladkokyselá, autentičnost ovoce dokazují kostky manga a celá černá zrníčka marakuje. Termostabilní ovocná náplň s obsahem 45% mango a 5% marakuja vhodná pro další zpracování a jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Řezy, tartaletky nebo croisanty naplněné touto náplní budou originální a překvapí svojí chutí.

Termostabilní náplň obsahující 60 % višní. Hustá ovocná náplň s vysokým podílem ovoce je ideální jako náplň do pekařských a cukrářských produktů. Má krásnou sytě červenou barvu, neodolatelnou pikantní chuť a ovocitou vůni doplněnou o aroma. Vytvoříte s ní klasickou kombinaci s čokoládou ve Schwarzwaldském dortu, svou sladkokyselou chutí doplní rafinované řezy, svěží dorty, ale i koláče a řezy z listového nebo plundrového těsta. Zajímavá je kombinace s čerstvým zázvorem.

Pasírovaná ovocná směs s obsahem meruněk určená k dalšímu zpracování. Ovocná pasírovaná směs určená k dalšímu zpracování v potravinářském průmyslu, jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Pěkná žlutá až oranžová barva, sladká pikantní chuť, ke koblihám i čajovému pečivu. Má tužší, krájitelnou konzistenci, se kterou se velmi snadno pracuje, není termostabilní.

Ovocná náplň s viditelnými kousky jablek. Termostabilní směs obsahující 86 % jablečných kostek se výborně hodí jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků, ale také k přímé spotřebě. Voní a chutná po použitém ovoci a má světle žlutou barvu. Díky viditelným kouskům ovoce krásně vynikne na koláčích, v závinech, v roládách či dortech. Lze ji zamrazit.

Mix kandovaného ovoce a zeleniny pro cukrářskou a pekařskou výrobu. Pestrá směs proslazeného ovoce a zeleniny, která doplní pekařské a cukrářské výrobky o zajímavé a pestré chutě a barevné kombinace. Hodí se ať už přímo do sladkých kynutých nebo třených těst, nebo jako ozdoba na muffiny, koláče a další výrobky. Obsahuje kousky dýně, cukety, pomerančové kůry, mrkve, angreštu a rozinek.

Kostky kandované pomerančové kůry. Proslazené kostky pomerančové kůry o velikosti 4 x 4 mm, světle oranžové barvy. Jako součást korpusů dodá biskupským chlebíčkům, štólám, velikonočním beránkům svou typickou, příjemně kořenitou vůni a chuť. Kromě toho má další možnosti využití například k dekorování v pekařské i cukrářské výrobě nebo při výrobě florentýnek.

Přípravek zajišťující jemnou střídku a zároveň velký a stabilní objem pekařských výrobků. Zlepšující pekařský přípravek, s obsahem ječné sladové mouky a sušené syrovátky. Ideální pro výrobu běžného a jemného pečiva. Díky němu budou mít výrobky pevnou a nadýchanou střídku a stabilní objem. Dávkuje se 1 % na hmotnost mouky.

Náplň s obsahem 40 % jahod do pekařských a cukrářských výrobků. Termostabilní ovocná směs obsahující viditelné kousky jahod. Dodá chuť léta koláčům, závinům, buchtám a výrobkům z listového a plundrového těsta. Svou výraznou červenou barvou a kousky ovoce ozdobí jako ovocná vrstva řezy, dorty a rolády. Díky roztíratelné konzistenci se s ní velmi dobře pracuje.

Ovocná směs sytě červené barvy ideální jako náplň. Ovocná, pasírovaná směs v sobě obsahuje jablka, borůvky a maliny. Má výraznou, tmavě červenou barvu. Je slazená fruktózou a sorbitolem a určena k dalšímu zpracování v potravinářském průmyslu, jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Na 100 g výrobku bylo použito 50 g ovoce.

Náplň s viditelnými kousky borůvek pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Termostabilní ovocná směs s obsahem borůvek 35 %. Svou tmavě fialovou barvou, chutí a vůní po lesních plodech a viditelnými plody borůvek ozdobí koláče a nejrůznější výrobky z listového či plundrového těsta v pekařské výrobě. Díky svému vzhledu najde využití i v cukrářské výrobě, v ovocných dezertech. Má roztíratelnou konzistenci, která zaručí snadné zpracování.

Borůvky v želé jsou vynikající ovocnou náplní vhodnou pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Díky jemné konzistenci a intenzivní chuti obohatí každý dezert či pečivo o svěží ovocné aroma a atraktivní vzhled. Balení: 6 kg.

Lahodná ovocná náplň. Svěží, sladkokyselá, autentičnost ovoce dokazují kostky manga a celá černá zrníčka marakuje. Termostabilní ovocná náplň s obsahem 45% mango a 5% marakuja vhodná pro další zpracování a jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Řezy, tartaletky nebo croisanty naplněné touto náplní budou originální a překvapí svojí chutí.

Termostabilní náplň obsahující 60 % višní. Hustá ovocná náplň s vysokým podílem ovoce je ideální jako náplň do pekařských a cukrářských produktů. Má krásnou sytě červenou barvu, neodolatelnou pikantní chuť a ovocitou vůni doplněnou o aroma. Vytvoříte s ní klasickou kombinaci s čokoládou ve Schwarzwaldském dortu, svou sladkokyselou chutí doplní rafinované řezy, svěží dorty, ale i koláče a řezy z listového nebo plundrového těsta. Zajímavá je kombinace s čerstvým zázvorem.

Pasírovaná ovocná směs s obsahem meruněk určená k dalšímu zpracování. Ovocná pasírovaná směs určená k dalšímu zpracování v potravinářském průmyslu, jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Pěkná žlutá až oranžová barva, sladká pikantní chuť, ke koblihám i čajovému pečivu. Má tužší, krájitelnou konzistenci, se kterou se velmi snadno pracuje, není termostabilní.

Ovocná náplň s viditelnými kousky jablek. Termostabilní směs obsahující 86 % jablečných kostek se výborně hodí jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků, ale také k přímé spotřebě. Voní a chutná po použitém ovoci a má světle žlutou barvu. Díky viditelným kouskům ovoce krásně vynikne na koláčích, v závinech, v roládách či dortech. Lze ji zamrazit.

Mix kandovaného ovoce a zeleniny pro cukrářskou a pekařskou výrobu. Pestrá směs proslazeného ovoce a zeleniny, která doplní pekařské a cukrářské výrobky o zajímavé a pestré chutě a barevné kombinace. Hodí se ať už přímo do sladkých kynutých nebo třených těst, nebo jako ozdoba na muffiny, koláče a další výrobky. Obsahuje kousky dýně, cukety, pomerančové kůry, mrkve, angreštu a rozinek.

Kostky kandované pomerančové kůry. Proslazené kostky pomerančové kůry o velikosti 4 x 4 mm, světle oranžové barvy. Jako součást korpusů dodá biskupským chlebíčkům, štólám, velikonočním beránkům svou typickou, příjemně kořenitou vůni a chuť. Kromě toho má další možnosti využití například k dekorování v pekařské i cukrářské výrobě nebo při výrobě florentýnek.

Přípravek zajišťující jemnou střídku a zároveň velký a stabilní objem pekařských výrobků. Zlepšující pekařský přípravek, s obsahem ječné sladové mouky a sušené syrovátky. Ideální pro výrobu běžného a jemného pečiva. Díky němu budou mít výrobky pevnou a nadýchanou střídku a stabilní objem. Dávkuje se 1 % na hmotnost mouky.

Náplň s obsahem 40 % jahod do pekařských a cukrářských výrobků. Termostabilní ovocná směs obsahující viditelné kousky jahod. Dodá chuť léta koláčům, závinům, buchtám a výrobkům z listového a plundrového těsta. Svou výraznou červenou barvou a kousky ovoce ozdobí jako ovocná vrstva řezy, dorty a rolády. Díky roztíratelné konzistenci se s ní velmi dobře pracuje.

Ovocná směs sytě červené barvy ideální jako náplň. Ovocná, pasírovaná směs v sobě obsahuje jablka, borůvky a maliny. Má výraznou, tmavě červenou barvu. Je slazená fruktózou a sorbitolem a určena k dalšímu zpracování v potravinářském průmyslu, jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Na 100 g výrobku bylo použito 50 g ovoce.

Náplň s viditelnými kousky borůvek pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Termostabilní ovocná směs s obsahem borůvek 35 %. Svou tmavě fialovou barvou, chutí a vůní po lesních plodech a viditelnými plody borůvek ozdobí koláče a nejrůznější výrobky z listového či plundrového těsta v pekařské výrobě. Díky svému vzhledu najde využití i v cukrářské výrobě, v ovocných dezertech. Má roztíratelnou konzistenci, která zaručí snadné zpracování.

Borůvky v želé jsou vynikající ovocnou náplní vhodnou pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Díky jemné konzistenci a intenzivní chuti obohatí každý dezert či pečivo o svěží ovocné aroma a atraktivní vzhled. Balení: 6 kg.

Lahodná ovocná náplň. Svěží, sladkokyselá, autentičnost ovoce dokazují kostky manga a celá černá zrníčka marakuje. Termostabilní ovocná náplň s obsahem 45% mango a 5% marakuja vhodná pro další zpracování a jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Řezy, tartaletky nebo croisanty naplněné touto náplní budou originální a překvapí svojí chutí.

Termostabilní náplň obsahující 60 % višní. Hustá ovocná náplň s vysokým podílem ovoce je ideální jako náplň do pekařských a cukrářských produktů. Má krásnou sytě červenou barvu, neodolatelnou pikantní chuť a ovocitou vůni doplněnou o aroma. Vytvoříte s ní klasickou kombinaci s čokoládou ve Schwarzwaldském dortu, svou sladkokyselou chutí doplní rafinované řezy, svěží dorty, ale i koláče a řezy z listového nebo plundrového těsta. Zajímavá je kombinace s čerstvým zázvorem.

Pasírovaná ovocná směs s obsahem meruněk určená k dalšímu zpracování. Ovocná pasírovaná směs určená k dalšímu zpracování v potravinářském průmyslu, jako náplň do pekařských a cukrářských výrobků. Pěkná žlutá až oranžová barva, sladká pikantní chuť, ke koblihám i čajovému pečivu. Má tužší, krájitelnou konzistenci, se kterou se velmi snadno pracuje, není termostabilní.