Detailní popis produktu
Představujeme vám mléčnou čokoládu Xocofine, která stanovuje nové standardy v poměru vysoké kvality a dostupné ceny. Tento skvost z rodiny čokolád Xocofine se vyznačuje mimořádně vysokým obsahem drahého a kvalitního kakaového másla a kakaové sušiny, čímž zaručuje nezaměnitelně jemnou mléčnou chuť se svěžím máslovým tónem.
Xocofine čokoláda byla navržena tak, aby splnila očekávání i těch nejnáročnějších milovníků čokolády. Ať už se věnujete výrobě pralinek, přípravě neodolatelných ganáží, pečení či zdobení dezertů, Xocofine čokoláda se stane vaším spolehlivým partnerem pro dosažení dokonalých výsledků.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polevy a čokolády |
---|---|
Balení: | 10 kg |
Související produkty

Polotovar ve formě jemných proužků těsta, balený v ochranné atmosféře (100 % CO₂). Zajišťuje delší trvanlivost, zachování kvality a je vhodný pro přípravu různých sladkých i...

Čokoláda bílá 38% Xocofine, 10 kg nabízí skvělý poměr vysoké kvality za příznivou cenu. Obsahuje vysoký podíl drahého a kvalitního kakaového másla (až 37,9 %) a sušeného mléka (min. 20,3 %). Díky tomu má jemnou mléčnou chuť s příjemně svěžím máslovým tónem. Čokoláda má světlou, slonovinovou barvu. Vynikající viskozita 0,4 – 0,6 Pas (při 45 °C) ji činí ideální pro potahování, přípravu ganache, pralinek, náplní a pečení.

Bílá poleva ve formě drobných peciček (minidrops), ideální na potahování cukrářských výrobků. Obsahuje minimálně 16,7 % mléčné sušiny. Díky své jemné konzistenci a lahodné chuti se perfektně hodí pro zdobení dortů, zákusků a dalších sladkých dobrot. Snadno se rozpouští a dodává dezertům atraktivní vzhled a hedvábnou chuť.

Tmavá poleva ve formě drobných peciček (minidrops), ideální na potahování cukrářských výrobků. Dopřejte svým chuťovým pohárkům exkluzivní zážitek s polevou Xocofine 15 % tmavá! Každá lahodná kapka této polevy dodá vašim dezertům neodolatelnou chuť, lesk a jemnost, kterou si okamžitě zamilujete.

Objevte jedinečný Lotus Biscoff Topping, karamelový poklad z našich oblíbených sušenek Biscoff. Ideální pro polevu zmrzliny, vaflů a dezertů, ale i vynikající při pečení. Potěšte se nezaměnitelnou karamelovou chutí!

Glazura s příchuti mléčné čokolády pro povrchovou úpravu cukrářských a pekařských výrobků (včetně mražených a chlazených).Vyrobeno z RSPO (SG) certifikovaného palmového tuku.

Čokoláda ve formě drobných pecek s obsahem kakaové sušiny 54 %. Výrobkům dodá bohatou a plnohodnotnou chuť a vůni po čokoládě. Má atraktivní tmavě čokoládovou barvu. Kakaové složky obsažené v této čokoládě splňují požadavky na udržitelné hospodářství, díky tomu získaly certifikaci UTZ MB. Má široké spektrum využití, především k dekorování, polévání a namáčení pekařských a cukrářských výrobků, ale také k výrobě krémů a do těst.

Tmavá tuková poleva ve formě pecek s výraznou tmavou barvou a plnou chutí po kakau. Výraznou vůni po kakau doplňuje vanilkový extrakt. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní tvar, při 36 °C je viskózní jemnou tekutinou. V pekařství a cukrářství se využívá k dekorování a máčení výrobků. Jako poleva propůjčí celistvý lesklý vzhled dortům, zákuskům, pečivu, oplatkám, zmrzlinám a dalším produktům. Konzistenci můžeme upravit přidáním tuku, v nabídce najdete speciální tuk Chockofill NH70 pro tuto potřebu.

Glazura s borůvkovou příchutí pro povrchovou úpravu cukrářských a pekařských výrobků (včetně mražených a chlazených).Vyrobeno z RSPO (SG) certifikovaného palmového tuku.

Tuková poleva vysoké kvality ve formě smetanově bílých pecek. Poleva získá po rozpuštění jasně bílou barvu. Výrobkům dodá jemnou mléčnou vůni a chuť, pro svůj lesk je vhodná na dekorování čajového pečiva, ale také dalších pekařských a cukrářských výrobků. Před použitím ji stačí zahřát ve vodní lázni či mikrovlnné troubě. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní tvar, při 36 °C je viskózní jemnou tekutinou. Konzistenci můžeme upravit přidáním tuku, např. k tomu určenému Chocofill NH70.

Tmavé holandské kakao s 12% obsahem kakaového másla. Má široké využití v cukrářské i pekařské výrobě. Kakao je vhodné do těst, do lahodných krémů i k finálnímu zdobení cukrářských a pekařských výrobků. Díky procesu alkalizace dochází k neutralizaci kakaa. Výsledný prášek má nejen tmavší barvu, ale také jemnou chuť zbavenou kyselosti a dobře se rozpouští. V nabídce najdete i ekonomické 25kg balení.

Tmavá čokoláda Xocofine nabízí skvělý poměr vysoké kvality za dostupnou cenu. Obsahuje vysoký podíl kakaové sušiny (až 61 %), díky čemuž má bohatou, intenzivní kakaovou chuť a krásnou tmavou barvu. Čokoláda je ve formě drobných mini drops. Viskozita se pohybuje v rozmezí 2,7 – 3,3 Pas (při 45 °C). Díky vysokému obsahu kakaa a hladké textuře je ideální pro potahování, přípravu ganache, pralinek, náplní a na pečení.

Čokoláda bílá 38% Xocofine, 10 kg nabízí skvělý poměr vysoké kvality za příznivou cenu. Obsahuje vysoký podíl drahého a kvalitního kakaového másla (až 37,9 %) a sušeného mléka (min. 20,3 %). Díky tomu má jemnou mléčnou chuť s příjemně svěžím máslovým tónem. Čokoláda má světlou, slonovinovou barvu. Vynikající viskozita 0,4 – 0,6 Pas (při 45 °C) ji činí ideální pro potahování, přípravu ganache, pralinek, náplní a pečení.

Bílá poleva ve formě drobných peciček (minidrops), ideální na potahování cukrářských výrobků. Obsahuje minimálně 16,7 % mléčné sušiny. Díky své jemné konzistenci a lahodné chuti se perfektně hodí pro zdobení dortů, zákusků a dalších sladkých dobrot. Snadno se rozpouští a dodává dezertům atraktivní vzhled a hedvábnou chuť.

Tmavá poleva ve formě drobných peciček (minidrops), ideální na potahování cukrářských výrobků. Dopřejte svým chuťovým pohárkům exkluzivní zážitek s polevou Xocofine 15 % tmavá! Každá lahodná kapka této polevy dodá vašim dezertům neodolatelnou chuť, lesk a jemnost, kterou si okamžitě zamilujete.

Objevte jedinečný Lotus Biscoff Topping, karamelový poklad z našich oblíbených sušenek Biscoff. Ideální pro polevu zmrzliny, vaflů a dezertů, ale i vynikající při pečení. Potěšte se nezaměnitelnou karamelovou chutí!

Glazura s příchuti mléčné čokolády pro povrchovou úpravu cukrářských a pekařských výrobků (včetně mražených a chlazených).Vyrobeno z RSPO (SG) certifikovaného palmového tuku.

Čokoláda ve formě drobných pecek s obsahem kakaové sušiny 54 %. Výrobkům dodá bohatou a plnohodnotnou chuť a vůni po čokoládě. Má atraktivní tmavě čokoládovou barvu. Kakaové složky obsažené v této čokoládě splňují požadavky na udržitelné hospodářství, díky tomu získaly certifikaci UTZ MB. Má široké spektrum využití, především k dekorování, polévání a namáčení pekařských a cukrářských výrobků, ale také k výrobě krémů a do těst.

Tmavá tuková poleva ve formě pecek s výraznou tmavou barvou a plnou chutí po kakau. Výraznou vůni po kakau doplňuje vanilkový extrakt. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní tvar, při 36 °C je viskózní jemnou tekutinou. V pekařství a cukrářství se využívá k dekorování a máčení výrobků. Jako poleva propůjčí celistvý lesklý vzhled dortům, zákuskům, pečivu, oplatkám, zmrzlinám a dalším produktům. Konzistenci můžeme upravit přidáním tuku, v nabídce najdete speciální tuk Chockofill NH70 pro tuto potřebu.

Glazura s borůvkovou příchutí pro povrchovou úpravu cukrářských a pekařských výrobků (včetně mražených a chlazených).Vyrobeno z RSPO (SG) certifikovaného palmového tuku.

Tuková poleva vysoké kvality ve formě smetanově bílých pecek. Poleva získá po rozpuštění jasně bílou barvu. Výrobkům dodá jemnou mléčnou vůni a chuť, pro svůj lesk je vhodná na dekorování čajového pečiva, ale také dalších pekařských a cukrářských výrobků. Před použitím ji stačí zahřát ve vodní lázni či mikrovlnné troubě. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní tvar, při 36 °C je viskózní jemnou tekutinou. Konzistenci můžeme upravit přidáním tuku, např. k tomu určenému Chocofill NH70.

Tmavé holandské kakao s 12% obsahem kakaového másla. Má široké využití v cukrářské i pekařské výrobě. Kakao je vhodné do těst, do lahodných krémů i k finálnímu zdobení cukrářských a pekařských výrobků. Díky procesu alkalizace dochází k neutralizaci kakaa. Výsledný prášek má nejen tmavší barvu, ale také jemnou chuť zbavenou kyselosti a dobře se rozpouští. V nabídce najdete i ekonomické 25kg balení.

Tmavá čokoláda Xocofine nabízí skvělý poměr vysoké kvality za dostupnou cenu. Obsahuje vysoký podíl kakaové sušiny (až 61 %), díky čemuž má bohatou, intenzivní kakaovou chuť a krásnou tmavou barvu. Čokoláda je ve formě drobných mini drops. Viskozita se pohybuje v rozmezí 2,7 – 3,3 Pas (při 45 °C). Díky vysokému obsahu kakaa a hladké textuře je ideální pro potahování, přípravu ganache, pralinek, náplní a na pečení.

Čokoláda bílá 38% Xocofine, 10 kg nabízí skvělý poměr vysoké kvality za příznivou cenu. Obsahuje vysoký podíl drahého a kvalitního kakaového másla (až 37,9 %) a sušeného mléka (min. 20,3 %). Díky tomu má jemnou mléčnou chuť s příjemně svěžím máslovým tónem. Čokoláda má světlou, slonovinovou barvu. Vynikající viskozita 0,4 – 0,6 Pas (při 45 °C) ji činí ideální pro potahování, přípravu ganache, pralinek, náplní a pečení.

Bílá poleva ve formě drobných peciček (minidrops), ideální na potahování cukrářských výrobků. Obsahuje minimálně 16,7 % mléčné sušiny. Díky své jemné konzistenci a lahodné chuti se perfektně hodí pro zdobení dortů, zákusků a dalších sladkých dobrot. Snadno se rozpouští a dodává dezertům atraktivní vzhled a hedvábnou chuť.

Tmavá poleva ve formě drobných peciček (minidrops), ideální na potahování cukrářských výrobků. Dopřejte svým chuťovým pohárkům exkluzivní zážitek s polevou Xocofine 15 % tmavá! Každá lahodná kapka této polevy dodá vašim dezertům neodolatelnou chuť, lesk a jemnost, kterou si okamžitě zamilujete.

Objevte jedinečný Lotus Biscoff Topping, karamelový poklad z našich oblíbených sušenek Biscoff. Ideální pro polevu zmrzliny, vaflů a dezertů, ale i vynikající při pečení. Potěšte se nezaměnitelnou karamelovou chutí!

Glazura s příchuti mléčné čokolády pro povrchovou úpravu cukrářských a pekařských výrobků (včetně mražených a chlazených).Vyrobeno z RSPO (SG) certifikovaného palmového tuku.

Čokoláda ve formě drobných pecek s obsahem kakaové sušiny 54 %. Výrobkům dodá bohatou a plnohodnotnou chuť a vůni po čokoládě. Má atraktivní tmavě čokoládovou barvu. Kakaové složky obsažené v této čokoládě splňují požadavky na udržitelné hospodářství, díky tomu získaly certifikaci UTZ MB. Má široké spektrum využití, především k dekorování, polévání a namáčení pekařských a cukrářských výrobků, ale také k výrobě krémů a do těst.

Tmavá tuková poleva ve formě pecek s výraznou tmavou barvou a plnou chutí po kakau. Výraznou vůni po kakau doplňuje vanilkový extrakt. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní tvar, při 36 °C je viskózní jemnou tekutinou. V pekařství a cukrářství se využívá k dekorování a máčení výrobků. Jako poleva propůjčí celistvý lesklý vzhled dortům, zákuskům, pečivu, oplatkám, zmrzlinám a dalším produktům. Konzistenci můžeme upravit přidáním tuku, v nabídce najdete speciální tuk Chockofill NH70 pro tuto potřebu.

Glazura s borůvkovou příchutí pro povrchovou úpravu cukrářských a pekařských výrobků (včetně mražených a chlazených).Vyrobeno z RSPO (SG) certifikovaného palmového tuku.

Tuková poleva vysoké kvality ve formě smetanově bílých pecek. Poleva získá po rozpuštění jasně bílou barvu. Výrobkům dodá jemnou mléčnou vůni a chuť, pro svůj lesk je vhodná na dekorování čajového pečiva, ale také dalších pekařských a cukrářských výrobků. Před použitím ji stačí zahřát ve vodní lázni či mikrovlnné troubě. Při 25 °C je tuhá a zachovává původní tvar, při 36 °C je viskózní jemnou tekutinou. Konzistenci můžeme upravit přidáním tuku, např. k tomu určenému Chocofill NH70.