
Moučkový cukr určený k posypu horkých výrobků. Dekorativní moučkový cukr s lehkým vanilkovým aroma. Tento speciální, velmi jemný, nevlhnoucí cukr se hodí k posypu horkých výrobků jako jsou koblihy, koláče, vánočky, mazance nebo čajové pečivo. Na produktech si zachovává svou sněhově bílou barvu a sypkost. Obsahuje látky zamezující hrudkovatění a tvrdnutí, je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu.

Glukózo-fruktózový sirup jako alternativa včelího medu. Hustý glukózo-fruktózový sirup s aromatem je ekonomickou náhražkou včelího medu. Jedná se o sladkou tekutinu vyrobenou ze škrobu, používá se jako účinné sladidlo. Má světle jantarovou barvu.

Termostabilní cukr ve formě různě velkých bílých perel určený k dekorování. Charakteristicky tvarovaný cukr určený k dekoraci jemného pečiva, preclíků, pečiva z listového těsta a dalších produktů. Je vyrobený z extra bílého cukru speciálním výrobním procesem. Díky tomuto postupu je termostabilní, v troubě se nerozpouští a dodá pečivu ten správný křupavý efekt. Má tvar sněhově bílých perliček s různou granulací od 1,6 mm do 4 mm, převážně velikosti 2,5 mm.

Jemný cukr s vanilkovým aroma v ekonomickém balení. Vůně vanilky k cukrářské i pekařské výrobě neodmyslitelně patří. Vanilínový cukr dodá jemnou vůni a chuť kynutým, piškotovým i třeným těstům, stejně tak dochutí krémy či zmrzliny. Lze jej využít také jako dekoračního cukru v cukrářské výrobě, k posypání moučníků a jemného pečiva. Výrobkům ponechává jejich přirozenou barvu.

Moučkový cukr obsahující látky zabraňující tvorbě hrudek. Jemný moučkový cukr s obsahem protispékavých, protihrudkujících látek. Má široké využití v pekařském i cukrářském odvětví. Jemný bílý prášek, který lze použít nejen jako součást těst či krémů, ale také k dekorování hotových pekařských či cukrářských výrobků.

Moučkový cukr speciálně určený k dekorování horkých výrobků. Speciální, nevlhnoucí moučkový cukr je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu. Díky svému složení a úpravě je ideální na posyp vlhkých nebo mastných výrobků, ať už koláčů, sušenek, ovocných salátů či zmrzliny. Hodí se k okamžitému posypu horkých výrobků – voňavých koblih, vánoček, mazanců a dalších výrobků. Na produktech si zachovává svou sněhově bílou barvu a sypkost.

Počet balení v kartonu - 15 ks. Jemný cukr s vanilkovým aroma. Vůně vanilky k cukrářské i pekařské výrobě neodmyslitelně patří. Vanilínový cukr dodá jemnou vůni a chuť kynutým, piškotovým i třeným těstům, stejně tak dochutí krémy či zmrzliny. Zároveň výrobkům ponechává přirozenou barvu. Lze jej využít také jako dekoračního cukru v cukrářské výrobě, k posypání moučníků a jemného pečiva. Je k dispozici také v ekonomickém 5kg balení.

Glukózový sirup pro cukrářskou výrobu. Glukózový sirup je vyčištěný koncentrovaný roztok cukrů získaný hydrolýzou škrobů. Pro své vlastnosti a schopnosti je používán především v cukrářském odvětví. Zabraňuje zpětné krystalizaci, snižuje vysychavost výrobků a má pozitivní vliv na vláčnost a trvanlivost produktů. Je využíván při výrobě fondánu, náplní, modelovacích hmot a glazur. Jde o čirou viskózní kapalinu sladké chuti s neutrální vůní.

Bramborový škrob potravinářské jakosti. Nativní škrob vyrobený z brambor fyzikálními postupy. V potravinářství má široké spektrum využití jako zahušťovadlo. Tento jemný bílý prášek bez vůně a s neutrální chutí je využíván při přípravě moučníků i drobného pečiva, k zahušťování některých jídel. Smíchaný s vodou je po zahřátí bezbarvý a průhledný.

Jemný prášek bílé barvy určen pro potravinářskou výrobu. Nativní pšeničný škrob potravinářské jakosti, vyrobený mechanickou cestou z pšeničné mouky bez použití chemie. Používá se téměř ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, plní funkci zahušťovadla. Jemný prášek, bílé až světle žluté barvy, bez vůně, s neutrální chutí. Škrobový maz má pevnou rosolovitou konzistenci, která se udrží déle než např. u škrobu bramborového.

Speciálně upravený, termostabilní cukr ve formě bílých perel určený k dekorování. Charakteristicky tvarovaný cukr má tvar sněhově bílých perliček s granulací 1-3 mm. Díky speciálnímu výrobnímu postupu je určený k dekorování jemného pečiva, preclíků, pečiva z listového těsta a dalších produktů. Je termostabilní, v troubě se nerozpouští a dodá pečivu překvapivý křupavý efekt.

Moučkový cukr určený k posypu horkých výrobků. Dekorativní moučkový cukr s lehkým vanilkovým aroma. Tento speciální, velmi jemný, nevlhnoucí cukr se hodí k posypu horkých výrobků jako jsou koblihy, koláče, vánočky, mazance nebo čajové pečivo. Na produktech si zachovává svou sněhově bílou barvu a sypkost. Obsahuje látky zamezující hrudkovatění a tvrdnutí, je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu.

Glukózo-fruktózový sirup jako alternativa včelího medu. Hustý glukózo-fruktózový sirup s aromatem je ekonomickou náhražkou včelího medu. Jedná se o sladkou tekutinu vyrobenou ze škrobu, používá se jako účinné sladidlo. Má světle jantarovou barvu.

Termostabilní cukr ve formě různě velkých bílých perel určený k dekorování. Charakteristicky tvarovaný cukr určený k dekoraci jemného pečiva, preclíků, pečiva z listového těsta a dalších produktů. Je vyrobený z extra bílého cukru speciálním výrobním procesem. Díky tomuto postupu je termostabilní, v troubě se nerozpouští a dodá pečivu ten správný křupavý efekt. Má tvar sněhově bílých perliček s různou granulací od 1,6 mm do 4 mm, převážně velikosti 2,5 mm.

Jemný cukr s vanilkovým aroma v ekonomickém balení. Vůně vanilky k cukrářské i pekařské výrobě neodmyslitelně patří. Vanilínový cukr dodá jemnou vůni a chuť kynutým, piškotovým i třeným těstům, stejně tak dochutí krémy či zmrzliny. Lze jej využít také jako dekoračního cukru v cukrářské výrobě, k posypání moučníků a jemného pečiva. Výrobkům ponechává jejich přirozenou barvu.

Moučkový cukr obsahující látky zabraňující tvorbě hrudek. Jemný moučkový cukr s obsahem protispékavých, protihrudkujících látek. Má široké využití v pekařském i cukrářském odvětví. Jemný bílý prášek, který lze použít nejen jako součást těst či krémů, ale také k dekorování hotových pekařských či cukrářských výrobků.

Moučkový cukr speciálně určený k dekorování horkých výrobků. Speciální, nevlhnoucí moučkový cukr je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu. Díky svému složení a úpravě je ideální na posyp vlhkých nebo mastných výrobků, ať už koláčů, sušenek, ovocných salátů či zmrzliny. Hodí se k okamžitému posypu horkých výrobků – voňavých koblih, vánoček, mazanců a dalších výrobků. Na produktech si zachovává svou sněhově bílou barvu a sypkost.

Počet balení v kartonu - 15 ks. Jemný cukr s vanilkovým aroma. Vůně vanilky k cukrářské i pekařské výrobě neodmyslitelně patří. Vanilínový cukr dodá jemnou vůni a chuť kynutým, piškotovým i třeným těstům, stejně tak dochutí krémy či zmrzliny. Zároveň výrobkům ponechává přirozenou barvu. Lze jej využít také jako dekoračního cukru v cukrářské výrobě, k posypání moučníků a jemného pečiva. Je k dispozici také v ekonomickém 5kg balení.

Glukózový sirup pro cukrářskou výrobu. Glukózový sirup je vyčištěný koncentrovaný roztok cukrů získaný hydrolýzou škrobů. Pro své vlastnosti a schopnosti je používán především v cukrářském odvětví. Zabraňuje zpětné krystalizaci, snižuje vysychavost výrobků a má pozitivní vliv na vláčnost a trvanlivost produktů. Je využíván při výrobě fondánu, náplní, modelovacích hmot a glazur. Jde o čirou viskózní kapalinu sladké chuti s neutrální vůní.

Bramborový škrob potravinářské jakosti. Nativní škrob vyrobený z brambor fyzikálními postupy. V potravinářství má široké spektrum využití jako zahušťovadlo. Tento jemný bílý prášek bez vůně a s neutrální chutí je využíván při přípravě moučníků i drobného pečiva, k zahušťování některých jídel. Smíchaný s vodou je po zahřátí bezbarvý a průhledný.

Jemný prášek bílé barvy určen pro potravinářskou výrobu. Nativní pšeničný škrob potravinářské jakosti, vyrobený mechanickou cestou z pšeničné mouky bez použití chemie. Používá se téměř ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, plní funkci zahušťovadla. Jemný prášek, bílé až světle žluté barvy, bez vůně, s neutrální chutí. Škrobový maz má pevnou rosolovitou konzistenci, která se udrží déle než např. u škrobu bramborového.

Speciálně upravený, termostabilní cukr ve formě bílých perel určený k dekorování. Charakteristicky tvarovaný cukr má tvar sněhově bílých perliček s granulací 1-3 mm. Díky speciálnímu výrobnímu postupu je určený k dekorování jemného pečiva, preclíků, pečiva z listového těsta a dalších produktů. Je termostabilní, v troubě se nerozpouští a dodá pečivu překvapivý křupavý efekt.

Moučkový cukr určený k posypu horkých výrobků. Dekorativní moučkový cukr s lehkým vanilkovým aroma. Tento speciální, velmi jemný, nevlhnoucí cukr se hodí k posypu horkých výrobků jako jsou koblihy, koláče, vánočky, mazance nebo čajové pečivo. Na produktech si zachovává svou sněhově bílou barvu a sypkost. Obsahuje látky zamezující hrudkovatění a tvrdnutí, je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu.

Glukózo-fruktózový sirup jako alternativa včelího medu. Hustý glukózo-fruktózový sirup s aromatem je ekonomickou náhražkou včelího medu. Jedná se o sladkou tekutinu vyrobenou ze škrobu, používá se jako účinné sladidlo. Má světle jantarovou barvu.

Termostabilní cukr ve formě různě velkých bílých perel určený k dekorování. Charakteristicky tvarovaný cukr určený k dekoraci jemného pečiva, preclíků, pečiva z listového těsta a dalších produktů. Je vyrobený z extra bílého cukru speciálním výrobním procesem. Díky tomuto postupu je termostabilní, v troubě se nerozpouští a dodá pečivu ten správný křupavý efekt. Má tvar sněhově bílých perliček s různou granulací od 1,6 mm do 4 mm, převážně velikosti 2,5 mm.

Jemný cukr s vanilkovým aroma v ekonomickém balení. Vůně vanilky k cukrářské i pekařské výrobě neodmyslitelně patří. Vanilínový cukr dodá jemnou vůni a chuť kynutým, piškotovým i třeným těstům, stejně tak dochutí krémy či zmrzliny. Lze jej využít také jako dekoračního cukru v cukrářské výrobě, k posypání moučníků a jemného pečiva. Výrobkům ponechává jejich přirozenou barvu.

Moučkový cukr obsahující látky zabraňující tvorbě hrudek. Jemný moučkový cukr s obsahem protispékavých, protihrudkujících látek. Má široké využití v pekařském i cukrářském odvětví. Jemný bílý prášek, který lze použít nejen jako součást těst či krémů, ale také k dekorování hotových pekařských či cukrářských výrobků.

Moučkový cukr speciálně určený k dekorování horkých výrobků. Speciální, nevlhnoucí moučkový cukr je upraven pomocí rostlinného tuku a pšeničného škrobu. Díky svému složení a úpravě je ideální na posyp vlhkých nebo mastných výrobků, ať už koláčů, sušenek, ovocných salátů či zmrzliny. Hodí se k okamžitému posypu horkých výrobků – voňavých koblih, vánoček, mazanců a dalších výrobků. Na produktech si zachovává svou sněhově bílou barvu a sypkost.

Počet balení v kartonu - 15 ks. Jemný cukr s vanilkovým aroma. Vůně vanilky k cukrářské i pekařské výrobě neodmyslitelně patří. Vanilínový cukr dodá jemnou vůni a chuť kynutým, piškotovým i třeným těstům, stejně tak dochutí krémy či zmrzliny. Zároveň výrobkům ponechává přirozenou barvu. Lze jej využít také jako dekoračního cukru v cukrářské výrobě, k posypání moučníků a jemného pečiva. Je k dispozici také v ekonomickém 5kg balení.

Glukózový sirup pro cukrářskou výrobu. Glukózový sirup je vyčištěný koncentrovaný roztok cukrů získaný hydrolýzou škrobů. Pro své vlastnosti a schopnosti je používán především v cukrářském odvětví. Zabraňuje zpětné krystalizaci, snižuje vysychavost výrobků a má pozitivní vliv na vláčnost a trvanlivost produktů. Je využíván při výrobě fondánu, náplní, modelovacích hmot a glazur. Jde o čirou viskózní kapalinu sladké chuti s neutrální vůní.

Bramborový škrob potravinářské jakosti. Nativní škrob vyrobený z brambor fyzikálními postupy. V potravinářství má široké spektrum využití jako zahušťovadlo. Tento jemný bílý prášek bez vůně a s neutrální chutí je využíván při přípravě moučníků i drobného pečiva, k zahušťování některých jídel. Smíchaný s vodou je po zahřátí bezbarvý a průhledný.

Jemný prášek bílé barvy určen pro potravinářskou výrobu. Nativní pšeničný škrob potravinářské jakosti, vyrobený mechanickou cestou z pšeničné mouky bez použití chemie. Používá se téměř ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, plní funkci zahušťovadla. Jemný prášek, bílé až světle žluté barvy, bez vůně, s neutrální chutí. Škrobový maz má pevnou rosolovitou konzistenci, která se udrží déle než např. u škrobu bramborového.