Naturli VEGAN BLOCK, 2x5 kg
Kód: EJT900117Detailní popis produktu
Ideální pro řemeslné pečení. 100% rostlinný základ, bez palmového oleje Bez použití hydrogenovaných olejů, bez trans-tuků. Jedinečný pocit v ústech, protože má nižší bod tání než máslo. Nižší obsah nasycených tuků než máslo.
Složení: Bambucké máslo, voda, kokosový olej, řepkový olej, sůl, mrkvová šťáva, emulgátor (lecitin), citronová šťáva, přírodní aroma.
https://www.naturli-foods.com/products/vegan-block-for-professionals/
„Naše veganská alternativa není žádným
kompromisem, pokud jde o chuť a
texturu. Veganské pečení není problém
s Vegan Block. Je to fantastická
alternativa a ani nepoznáte
rozdíl. Jdi to zkusit sám."
— Peter Wiborg
Profesionální pekař
Vegan Block má nižší bod tání než máslo,
a proto je důležité, aby se s ním zacházelo za studena jako s máslem.
Teplota použití: maximálně +10 – +12 °C
Teplota těsta by před zalaminováním veganského bloku do těsta neměla překročit +9 – +11 °C .
Protože má Vegan Block tento nízký bod tání a měkkou konzistenci, je
důležité těsto nezatěžovat. Doporučujeme maximálně 64 vrstev
(3 x 4 vrstvy). Pokud je potřeba více vrstev, těsto by mělo být ochlazeno v
procesu laminace.
Teplota kynutí u laminovaných těst s kváskem by neměla překročit
+26 – +27 °C, protože Vegan Block se
při vyšší teplotě kynutí roztaví.
To znamená špatné vrstvení, chybějící
objem a žádná křupavost.
Normální teplota pečení
Doplňkové parametry
Kategorie: | Margaríny |
---|---|
Balení: | 10 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.