Naturli VEGAN BLOCK, 2x5 kg

Kód: EJT900117
Značka: Naturli'
1 235 Kč 1 383,20 Kč včetně DPH
Individuální nabídka
Můžeme doručit do:
8.11.2024

Ideální pro řemeslné pečení. 100% rostlinný základ, bez palmového oleje Bez použití hydrogenovaných olejů, bez trans-tuků. Jedinečný pocit v ústech, protože má nižší bod tání než máslo. Nižší obsah nasycených tuků než máslo.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ideální pro řemeslné pečení. 100% rostlinný základ, bez palmového oleje Bez použití hydrogenovaných olejů, bez trans-tuků. Jedinečný pocit v ústech, protože má nižší bod tání než máslo. Nižší obsah nasycených tuků než máslo.

  Specifikace

Složení: Bambucké máslo, voda, kokosový olej, řepkový olej, sůl, mrkvová šťáva, emulgátor (lecitin), citronová šťáva, přírodní aroma.

https://www.naturli-foods.com/products/vegan-block-for-professionals/

 

Obr

„Naše veganská alternativa není žádným
kompromisem, pokud jde o chuť a
texturu. Veganské pečení není problém
s Vegan Block. Je to fantastická
alternativa a ani nepoznáte
rozdíl. Jdi to zkusit sám."

— Peter Wiborg
Profesionální pekař

 

Vegan Block má nižší bod tání než máslo,
a proto je důležité, aby se s ním zacházelo za studena jako s máslem.

Teplota použití: maximálně +10 – +12 °C


Teplota těsta by před zalaminováním veganského bloku do těsta neměla překročit +9 – +11 °C .

Protože má Vegan Block tento nízký bod tání a měkkou konzistenci, je
důležité těsto nezatěžovat. Doporučujeme maximálně 64 vrstev
(3 x 4 vrstvy). Pokud je potřeba více vrstev, těsto by mělo být ochlazeno v
procesu laminace.

Teplota kynutí u laminovaných těst s kváskem by neměla překročit
+26 – +27 °C, protože Vegan Block se
při vyšší teplotě kynutí roztaví.
To znamená špatné vrstvení, chybějící
objem a žádná křupavost.

Normální teplota pečení

Doplňkové parametry

Kategorie: Margaríny
Balení: 10 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: