Vaječné Výrobky

Suché i tekuté vaječné výrobky jsou nedílnou součástí potravinářské výroby. Díky svým vlastnostem napomáhají zvětšení objemu těst a fungují jako pojící prvek. Velkou výhodou těchto produktů je úspora času, potřebného k přípravě velkého množství vajec, a minimální riziko zbytku vaječných skořápek v pokrmech. Ošetření pasterizací zničí mikroorganismy, zvyšuje jejich trvanlivost, ale zachovává kvalitu surovin.

Nejprodávanější

CZ FOTO VAJ000018 01
Vaječný bílek sušený, 20kg
Skladem CZ (>5 ks)
Kód: VAJ000018
 
4 580 Kč
SK FOTO 091101 002
Vaječný bílek sušený vysoce šlehatelný, 20kg
Skladem CZ (>5 ks)
Kód: VAJ000021
 
4 580 Kč
eggpowder
Vaječná melanž sušená, 20kg
Skladem CZ (>5 ks)
Kód: VAJ000049
 
4 580 Kč
3 položek celkem
CZ FOTO VAJ000018 01
4 580 Kč

Pasterizovaný, sušený vaječný bílek vhodný pro potravinářský průmysl. Sypký prášek bílé až krémové barvy s typickou chutí a vůní je získán sprejovým sušením pasterizovaných...

Kód: VAJ000018
SK FOTO 091101 002
4 580 Kč

Sušené vaječné bílky (P4000H).

Kód: VAJ000021
eggpowder
4 580 Kč

Sušená vaječná směs vyrobená sprejovým sušením pasterované vaječné hmoty (tekutá vejce celá) pro další použití v potravinářství –směs P5001-20.

Kód: VAJ000049